Травень 2019

Дмитрий Погребняк 555
Травень зеленої природи гавань
квітучі абрикоси білий корабель
і пахощі хмільні балом правлять
гніздо сімейне в'є до речі журавель...
Травень жадає від примх удосконалень
дні розбавляє потроху сонячним теплом
чекає від людей приємних схвалень
не вимовну красу не зачерпнеш відром...
Травень від вітру бажає коливань
і у дерев расчешет завмерлі хвилі
у мріях оптиміст не залишає сподівань
що з'явиться веселка радощів на небосхилі...