мов дитинство на мить повернулось...

Виктория 72
грає барвами ,сонце яскраве,
мерехтить зайченям на воді,
то в віконце загляне ласково,
забере все в обійми свої,
на душі від тих сонячних зайців,
стане тепло і затишно враз...
мов дитинство на мить повернулось...
дати сили на деякий час...