Укр. Розцв1ли каштани

Анатолий Ляпатинский
Розцвіли каштани
на вулицях міста,
а музика лине,
та святкова пісня.
Зібралисяя люди
з прапорами слави,
ніхто не забуде
рідний стяг держави.
Вся площа червона,
ніби мак у полі,
тільки серп та молот
гукає до волі.
ніби я поринув
у восьмидесяті
без білих та синіх
новий шлях шукати.