О работе и о грусти

Галина Синякова
на белорусском языке

Хто працуе, не сумуе:
Бо зусім няма калі,
Ці пейзаж мастак малюе,
Ці араты на зямлі,  –

Кожны плён стварае працай,
Вынік ёсць і сэнс у тым.
Калі справаю заняцца,
Сум развеецца, як дым…