Вiрш

Андрей Незбайло
Хочу дарувати квіти тобі
Щоб ти знала про почуття мої.
Для тебе мені не шкода себе
Адже живеш в моїй душі.

Ти для мене все дорожче,
Моя споріднена душа.
По-іншому неможливо
В цьому життя тепер моя.

Як шкодую що не зустрів
Раніше на шляху своєму.
Для тебе всі мої почуття
Ти потрібна мені як повітря.

Мені так хочеться бути разом
Хоч на час хоч на все життя.
Я до тебе приїду відразу
Ти повір в мої слова.