Шукур Аллагь, гана вуна заз халис дустар

Гасанова Гюзеля
Уьмуьр я им хважамжамдин рангариз ухшар,
Акваз-такваз, са легьзе хьиз, къакъуддай йисар,
Гагь рагъ алаз, гагь ч1имелбур ийидай йикъар...
Шукур Аллагь, гана вуна заз халис дустар -
Зун паталди чанни гудай - хуш я заз и кар...

Дуст хьун бахт я - гьар кткайдаз дуст лугьуз жедач,
Агалкьунрал шадвализ ви чара кас къведач,
Эгер вахъ са кар хьайит1а, ам вахъ ишедач...
Шукур Аллагь, гана вуна заз халис дустар -
Гьабур патал гьайиф туш чан гуз - хуш я заз и кар...