Язлар белэн бергэ

Динара Мухамаева
Язлар белэн бергэ.

Динара Мухамаева - Шакирова

Язлар белэн бергэ уяна
Кояш нурынын яктысы.
Йозлэрендэ кояш нуры,
Кузлэрендэ сою чаткысы.

Матур язлар шундый рэхэт,
Кук йозлэре бик аяз.
Чык урамга ,син, дигэндэй,
Елмаеп чакыра яз.

Язнын тэуге билгелэре:
Агачлар борелэнэ.
Йорэктэге тулы хислэр
Чыгам дип бэргэлэнэ.

Хислэр ташый язлар саен,
Яшь жилкенчэк кунелдэ .
Аларнын яраткан йолдызы -
Карангы тон кугендэ.