Яшэп калыйк тормышта

Динара Мухамаева
Яшэп калыйк тормышта.

Динара Мухамаева - Шакирова

Куктэге болыт агыла
Белмим кайларга таба.
Гомерлэр дэ шулай утэ -
Нигэ ул шулай чаба.

Уфтанмыйча узыйк эле юлын
Безгэ бирелгэнен гомернен.
Янсын ялкын булып дорлэп,
Уты сурелмэсен кумернен.

Белэклэрдэ коч булганда
Яшэп калыйк тормышта.
Тормыш казанында кайнап,
Дорлэп яныйк утында.