Мэхэббэт ул шундый нэрсэ...

Динара Мухамаева
Мэхэббэт ул шундый нэрсэ

Динара Мухамаева - Шакирова

Мэхэббэт ул шундый нэрсэ
Яндыра да, койдерэ.
Очып йорисен кайвакыт
Сою канат индерэ.

Кузлэрендэ синен утлар яна
Кубэлэктэй очасын.
Синен юлларында очрасам
Шашып - шашып мине кочасын.

Мэхэббэт ул шундый нэрсэ
Шаштыра да , тилертэ.
Очрашмый торсан эгэр
Бер курергэ тилмертэ..