Гар галачир

Камил Акимов
Кьел квачир хуьрекни гар галачир гатфар,
Яр галачир уьмуьр ва  сувар - герек туш,дустар!


Рагъул ятар авахьзава,
Зи хиялар акахьзава:
Квез я гатфар, гар галачир,
Фейи уьмуьр,яр галачиз?
   

 
Жегьил яшар алатзава,
Рик1 пердедай аватзава:
Квез я гатфар, гар галачир,
Фейи уьмуьр, яр галачиз?


Сад садавай къакъудна чун,
Дуьз рекьелай алудна вун,
Квез я гатфар,гар галачир,
Фейи уьмуьр, яр галачиз?


Чан аламаз алажна чун,
Куьз кьисметди агажна чун,
Квез я гатфар,яр галачиз,
Фейи уьмуьр, гар галачир?


Хуьз жезамач кьарай завай,
За къушра хьиз гьарайзава:
Квез я гатфар гар галачир,
Фейи уьмуьр, яр галачиз?


Квез я гатфар, гар галачир,
Къайи уьмуьр Яр галачиз?
Квез я гатфар, гар галачир,
Кайи уьмуьр,  яр галачиз?