дуже довго, чекатиме МАТИ...

Виктория 72
пелюстками життя розлітається...
з квітки ,що мати ростила...

трояндою або лілеєю,
все життя, їй, своє присвятила...

квітки ці,для матусі важливі...
може дві або три у родині...

вона всіх дбайливо навчає...
на порозі завжди зустрічає...

але так, уже склалось на світі,
пелюстки відлітають із вітром*...

і корінння своє полишають...

вони теж,колись стануть насінням,
і родини свої будуть мати...

але десь, у далекій сторінці...
дуже довго, чекатиме МАТИ...

ви для неї ,завжди їі дітки,
скільки б років,вам, не було...

зазерніть, у ріднесеньку хату,
там зігріє, родинне  тепло...