Сродната душа

Ирен Тодорова
ИЗМИСЛИХ ТЕ!
Намерих време.
СЪНУВАХ ТЕ!
И нощ и ден.
РИСУВАХ ТЕ!
Със акварели.
ПОТЪРСИХ ТЕ!
А бе до мен...
ИЗВИКАХ ТЕ!
С Надежда и Мечта.
МЕЧТАЕХ ТЕ!
Със цялата Душа.
НАМЕРИХ ТЕ!
Дали разбра?
Какво съм аз ли?
СРОДНАТА ДУША.