***

Рудов Владимир
Я піду в паралельні світи,
І наснюся тобі розказати
Як живуть тут, чи є тут чорти
І які в українців тут хати.
Я нове ремесло опаную,
Стану лікарем вправним. Тоді
Я здоров'я тобі подарую,
Розчинившись в свяченій воді.
Я щоденно буду приходити
Подивитися як ти живеш,
І не зможе ніщо перешкодити,
Я обмежень не знатиму й меж.
Стану я твоїм охоронцем
Від печалі, від суму й журби.
І троянди кущем під віконцем
Я розквітну на радість тобі.
Я не зраджу тебе, ти не бійся,
До кінця буду поряд з тобою.
Поселюся в твоєму обійсті
Добрим духом, міцною стіною.
Не відчуєш мою ти присутність,
Хоч і буду я поряд завжди.
Безтілесна невидима сутність
Берегтиме тебе від біди.
А коли екстрасенс чи мольфарка
Тобі скажуть: — Тут духи живуть,
Прожени їх спокійно, без сварки,
Бо ми знаємо духів тих суть.