Вибори!

Тарас Басюк
Ось весна уже прийшла
Вибори на носі
А кого нам обирать
Ми не знаєм досі

Влада всяка в нас була
Більшість негативна
Проворачувать «діла»
Вміли єффективно

Ні доріг у нас нема
Ціни в гору скачуть
А шановне керівництво
Нічого не бачить

Зате говорити вміють
Чинно і красиво
Все у них в тонах рожевих
Все без негативу

От візьми і розберися
В цьому Єралаші
Знову щоб  не заварити
Несмачної каші

Ось що думаю шановні
Про такі дебати
Нам потрібно безумовно
Перш з себе почати…