фикирар

Гасанова Гюзеля
Вуч хъсан тир, гъалат1 квачиз
хьанайт1а гьализ
Уьмуьрдин рехъ, дамах гвачиз
Шадни яз рик1из
Пис хиялар твадач рик1е
Гьайиф я заз вахт
Пак умудар хьуй зи рекье
Жагъуриз са бахт
Алатнавач гайи тербет
Диде-бубади,
Гьуьрметдалди гана къимет
Абруз балади