Навчи прощати

Татьяна Бевз
Навчи мене прощати,
коли це неможливо
майже...
Коли душа-пташина
поранена у сильцях
в’язне.
Сховатися не може,
досаду розчинити
слізьми.
Навчи мене прощати,
поки ми нині тут
і різні.

Таня СВІТЛА
03.2019 р.