Колядка

Александр Соседка
Гей господар ,господиня,
Діти, родичі,онуки,
Добра тут живе родина,
Працьовиті ніжні руки.

Чарівна сьогодні звістка,
Народився наш Спаситель!
Он яскрава в небі зірка,
Нашим душам пан і вчитель.
пр
Слава вічна Богу лине
Кожну мить і щогодини.
Свято нам прийшло з небес
Народився вже Христос.


Хай ця звістка дарить радість,
В цій оселі буде святість,
Був щасливий кожен ранок
хліб, ковбаска на сніданок.


Хай міцне здоров’я бавить,
Хай тут кожен Бога славить,
Може й нам дадуть притулок,
Пригостять свіженьких булок.

пр
Слава вічна Богу лине,
Кожну мить і щогодини.
Свято нам прийшло з небес
Народився вже Христос.

Але булки ,щось сухенькі,
Може ще наллють міцненьке.
Не скупіться добрі люди
 Нам цукерочок на блюді.

пр
Слава вічна Богу лине,
Кожну мить і щогодини.
Свято нам прийшло з небес
Народився вже Христос.
Сосєдка О.Д.  27.12.2018 р.