Я часто чую

Александр Соседка
Я часто чую всюди,
Що зло панує світом,
Що не щасливі люди,
Цим чортівня керує.

Я чую скрізь прокляття
І лайку матюкливу,
Але ж усі ми браття,
Ми піддалися впливу.

У кожного є серце,
Душа живе від Бога.
До нас любов несеться
Найшвидше,якоомога.

Благаю !Добрі люди!
Відкрийте свої душі!
Нехай вам щасття буде,
Повчати вас не мушу.

Кохання переможе,
Любов життя народить.
Будь з нами поруч,Боже,
Хай Янголи боронять.

Прокинеться добро хай,
А з ним і милосердя.
Свій розум краще слухай,
Хай буде віра тверда.
Сосєдка О.Д.    25.12.2018 р.