Р дн мо укра нц

Александр Соседка
Кожен чекає на диво,
Що приготовив Творець,
Жінку розумну,вродливу,
Повним ,щоб був гаманець.

Хтось чоловіка охайного
Красень ,щоб був,молодець.
В домі господаря гарного,
Діткам уважний отець.

Мріє хтось, про відпочинок
Взимку у тепліх  краях.
Добрий,готує хтось ,вчинок,
Але поки що у снах.

Хоче скоріш, хтось додому,
Щоби скінчилась війна.
Лиха б не знати нікому,
Бо вже дістала вона.

Змерзлий сидить хтось ,голодний
Просить у Бога харчі,
Бо він безхатній,безродний,
Тепло,щоб було в ночі.

Хтось біля ліжка в лікарні
Рідного руку тримає,
Вірить в надії останні,
Майже біда відступає.

Біля вікна сиротинки
Слізно чекають на маму,
То особливі дитинки,
Доля їх ввела в оману.

Вірю,що диво те прийде,
Щиро бажаю цього.
Милість Божествена зійде,
Кожен отрима свого.

Кожного тішить хай щасття,
Різне воно,як завжди.
Що до проблем?Хай їм трясття!
Щоби не було біди.

Рідні мої українці!
Рік,що прийде ,зустрічайте!
Але у кожному віці,
Боженьку ,не забувайте!
Сосєдка О.Д.   23.12.2018 р.