Молитва

Александр Соседка
Неначе грім у день морозний
Слова молитви про біду
Тоді згадає Бога кожний
І до ікони підійдуть.

Бог милосердний,усе чує
Чи схоче нам допомогти
Бо часто кажуть «БОЖЕ» всуї
Душа з лукавством мерегтить.

Так. Звісно.Бог нас любить
І кожне серце бачить Він,
А як що любить ,то і лупить,
Бо молимось ,як чуєм грім.

Але нажаль,що пам’ятаємо
Про Бога,коли вже біда,
А коли добре забуваємо,
А час наш плине ,як вода.

Молітесь Богу, не чекайте
Біда прийде ,не забариться.
Щасливі? Тож не зволікайте
Та щиро з вдячністтю моліться.

Віддячте за шматочок хліба,
За те,що маєте сьогодні.
Бо є не в кожного садиба,
Є обездолені й голодні.

Коли проявим милосердність
Добріші будем якомога
І переможемо ми впертість
Тоді відчуємо ми БОГА.
Сосєдка О.Д.        11.12.2018 р.