Ливень

Влад Норманн
Первый вешний
яростный ливень
прорезает небо
и землю
и вонзает
в облако
бивень,
этот ливень
мне не противен,
я ветров
рокотанию внемлю,
я сегодня
чист и наивен,
даже бурный
ливень
приемлю...