***

Александр Соседка
 Завмирає все навколо
Білий килим стелиться,
Людям кістки ломить холод
Та мете хурделиця.

Навіть з будки бідний пес
Носа не висовує
Так тремтить,бо певно змерз
Хвіст лиш витанцьовує.

На вікні мороз малює
Дивні візирунки
Чути , Новий рік крокує
Несе подарунки.

Кожен з нас чекає дива
З ранку під ялинкою
Аби сніг був а не злива
Та харчі з горілкою.
12.2018 р.