Мудр сть! Де ти?

Александр Соседка
Мудрість! Де ти проживаєш
Та кому пісні співаєш?
Кого пестиш своїм словом,
Гострим та не випадковим?

Все рідкіше чую тЕбе,
Хоч у тому є потреба.
В світі стало більш вар’ятів,
Більше заздрощів ,прокляттів.

Та чому, скажи, суспільство
Не цікавить твоє дійство?
І чому розумне слово
Стало дивно-випадковим?

Заросли стежинки хамством,
Підлабузницьтвом,лукавством.
Є у світі ще потреба,
Щоб дістатися до тебе.

Прокидайся! Зроби ласку.
Розповісти маєш казку.
У якій із навіжених
Зробиш добрих,мудрих,чемних.

Диво те не за горами,
Коли зникнуть в світі хами,
Коли мудрість запанує,
Та навряд чи доживу я.
Сосєдка О.Д.   28.11.2018 р.