Растанци, растанци. Прощанье, прощанье

Веселинка Стойкович
....
Растанци, растанци,
како сте тешки, растанци…


Препев: Софија Измајлова

Вишня зацвела
Прощанье, прощанье,
Как оно тяжело, прощанье....

Фотографија: Веселинка Стојковић