Син

Валентина Вересоцкая
Батько приклад для дитини.                Хоч волосся й скроні сиві.                Має досвід за плечима.                Вдвох вони такі щасливі!                Рано вранці хлопчик встав.                Тато міцно обійняв.                Вдвох вони роблять зарядку.                І мерщій разом на грядку.                Дощик накрапляє з неба.                Мамі допомога треба.                До роботи синок звик.                Гарний в неі помічник!                Ним пишається родина.                Він первісток.Він єдиний!