Студентська пора

Валентина Вересоцкая
Там,де квітнуть каштани,                Хвилі Дніпрові б,ють.                Юні ми і бажані.                Роки студентські пливуть.                Здійснилась юнацька мрія.                Психологом стати в житті.                Турботлива і надійна.                Людям допомогти!                Існує звичний погляд.                На наше реальне життя,                А може душевний поклик.                Врятувати людям життя.                Тож квітніть каштани весняні!                Зворушуйте хвилі Дніпра.                Щасливі ми,юні,бажані!                Студентська іде пора!