Вставай з кол н

Стрелка Часов
Вставай з колін, Країнонька родна,
Чому ж скрутилась,неначе вже стара.
Вставай матуся,любонька моя.
Чи знов тебе у сміток загоняє рідненьке дитя?

Чом очі опускаєш ти до долу,
Чом ти так тужишься, з чого?
Ті діточки, залишили тебе вже голу,
А ти ще любишь їх... Неначе ти дурна...