На кола...

Сазонов В.П.
Все повертається на кола…
Ніколи не кажи «ніколи».
Кохання, щастя, біль, журба,
Все повертається, ти ба…
Ти бачиш світло із тунелю
І чуєш дощ крізь дах оселі,
Забувши розпач, біль і щем –
В пітьмі, один і під дощем…
Все повертається, надія
Здається вже і не жевріє,
Сам простір стиснувся довкола,
Та чергове минувши коло,
Вдихаєш радісно життя,
Напівзабуті відчуття
Знов розпирають твої груди,
Здається, що завжди так буде…
Та Світ не відає «завжди»:
Мав щастя, то чекай біди.
Нема в тім нового нічого…

Так є, було і буде знову.