бо знов весна

Леман
 .. Весна - пора, коли душа співає..
 .. Коли на серці барвінковий рай..
 .. коли думки за часом не встигають..
 .. а час летить, не гай його, кохай..

.. Весна дарує нам і сонце, і тепло..
.. і знову прокидаються бажання..
.. Життя вирує.. подих завмира..
.. душа чекає бажане зізнання..

 .. А час летить.. роки летять.. летять..
 .. і з року в рік весна дає надію..
 .. чомусь душі так хочеться співать..
 .. бо знов весна мою колише мрію..