Весна прийшла, та ще не хазяйну

Клавдия Дмитрив
Весна прийшла, та ще не хазяйнує,
Втомилась у дорозі ,доки йшла?
Кожна пташина вже гніздо лаштує,
Безпечнеє містечко віднайшла.

Весна прийшла, та ще не хазяйнує,
І на полях  зійшов давно вже сніг.
І кожен звір давно весну вже чує.
Й давним –давно ведмідь розбив барліг.

Весна прийшла,та  ще не хазяйнує,
Тільки щодня вітри холодні дмуть.
Мабуть, вона про щось досі міркує...
Підсніжники подекуди цвітуть.

Весна прийшла,та  ще не хазяйнує.
Замислила нас чимось дивувать?
Весняного тепла усім бракує.
В селі вже люди хочуть веснувать.

Весна прийшла, та ще не хазяйнує,
Чого чекає –нам не відгадать.
А поки що неквалячись мандрує.
Лишається всіх дій її чекать.

16.03.2019 р.