Весна легкокрила

Клавдия Дмитрив
Весна легкокрила до нас повернулась.
На крилах своїх нам тепло принесла.
Природа від сну уже також проснулась,
Бракує ще тільки човнові весла.

Весна легкокрила про нас не забула,
Вона повноправно вже знову прийшла.
Що ми її кличем - здалеку почула,
Й дорогу до нас вона знову знайшла.

Весна легкокрила на землю ступила
І глянула скоса на все навкруги.
Теплом і любов’ю усе оповила,
Й погладила ніжно усі береги.

Весна легкокрила з всіма привіталась,
Вдихнула свій подих в природу живу.
До літа  із нами вона вже зосталась,
Й простелить під ноги зелену траву.

10.03.2019 р.