Ароматы Весны

Принцалександр
Как сладко пахнет девица Весна,
Своим пленяет дивным ароматом,
И парфюмерией цветения она
Любви в реальность превращает фатум.
-----
How so sweetly scents the maiden Spring,
What captivating fragrance does she bring!
Her perfume blooms in an aroma fling,
Turns fatum into love with magic swing.