Укра нськ простори

Виктор Худаков 4
 

Я люблю Українські простори,
Край дарований нам на добро,
Де до хмар піднімаються гори
І тече повноводний Дніпро.
Золотиться у полі пшениця,
Та квітучі сади на весні,
Це моя невичерпна скарбниця,
Добрі люди співають пісні.

Україна багата піснями,
Нам вони ніби хліб на столі,
Хай же мир буде завжди між нами,
Побратайтесь на рідній землі.
Козаки, не сваріться будь ласка,
Хай співають в гаях солов’ї,
Бо життя, це реальність, не казка,
У єдиній і сильній сім’ї.
                               
Поважайте себе любі друзі,
Поєднайте гарячі серця,
Червоніє калина у лузі,
Полюбіть вірно Бога творця.
Очі карі, зелені, та сині
Де, ще знайдеш подібну красу?
Подарую пісні Україні,
Мир і щастя народу несу.