Укр. Останн1й наказ 1лл1ча

Анатолий Ляпатинский
В опочивальні незвичайна тиша,
на стінах ледве блимають вогні,
а Іллічу сьогодні стало гірше
і це мабуть останні його дні.
Він розуміє, що зворотнього не буде
і настає його останній час,
і навіть наркота вже не розбуде
і він останній надає наказ.
 - Як я помру, то покладіть мене на груди
що б я весь час лежав у такій позі,
бо через років тридцять з вами таке буде,
що вам  допомогти буду  не взмозі.
Так буде легше вам дістатись мого заду,
якого б цілували в злиднях весь цей час,
і будете ви цінувати , ту колишню владу
про що на пленумах я вам казав не раз.