***

Инесса Завялова
краплi дощу,
краплi мокрi
i чомусь сухi.
не потрiбно фальшi.
гортаюmься старi,
cтарi кiно.
не потрiбно небо
просити дощу.
на асфальтi
цiкавi краплi
малюють
тепле солнце.
малюють
старе вiкно.
акорди розбились
терцiями слiв.
вона тримає
в своїх долонях Солнце -
жарптицю
щасливих далеких вiтрiв.