Чому?

Неонила Морозюк-Мила Бренер
Чому? Найкращий - часто гине,
Та ті, що Правду так любили?
Чуму, не не бачать - очевидне,
Не чують те, що тра почуть?

Чому так часто Істину - порочать,
За пекло вічне життям - платять
Чому, так рано змусять умирати,
Коли і ще, життю треба - радіти?

Все пролетить, майне у небуття,
І торжество над чужим горем,
Лиш Вічність мимо не пройде,
Заплату своєчасно - принесе!