***

Татьяна Бевз
                Ксюші і Андрію Кизило
Обійми мене, обійми!
Я так довго тебе чекала.
Подивилась про тебе всі сни
і весь час за руку тримала.
Пригорни мене, пригорни,
приклади до серця як квітку.
Я з тобою розквітну, хитни
неба синь ніби дерева гілку.
І тоді поспадають зорі
у волосся твоє і моє,
і хай будуть ті зорі прозорі...
Та ми знаємо, що вони є.
Посміхається місяць привітно,
(може він пам’ятає нас
з інших вимірів) не безслідно
ми народжуємось не раз.
Може ми і тоді були двоє
і єдині — не розлучить.
Сіли якось у човник любові
і пливемо... чи вік, чи мить.
Обійми мене, обійми,
поклади у серце такою.
Хай ніколи не буде війни!
Ми уже не одні — нас троє...
Таня СВІТЛА
05.2018 р.


А.КИЗИЛО - ГЕРОЙ УКРАЇНИ,загинув в 2017р.