Весною пахне

Оксана Майданська
Вже березень настав тепла,
Весною пахне, дихає земля, 
Хоч сніг ще випадає із рідка,
Пригріло сонечко уже й нема.

Ось перші квіточки весняні,
З під снігу ніжно виглядають.
Підсніжники і крокуси ростуть,
Радіють первоцвіту хто побаче.

Ніжним й привітним ранком.
Зірвемо квіточки маленькі,
Вдихнемо весну довгождану, 
Яку всім серцем дуже любим.

Для нас Весна з любов’ю дорога,
Дарує Міжнародне свято жіночкам.
Яке йде щастям в кожний дім,
Сонячним кольором і промінь тепла.
                05.03.02р         
            Oksana Mosoruk
                Ворохта
       На фото: моя подруга Інна з Рівно