Осiнь сiнь iнь...

Зозуля Юрий Павлович
й злітає літа час щораз ув осінь...

й змиває мита плеканії досі...

й ранкові миті вмиті й свіжоросі...

й де наніч день вже йде, сліди ще босі...

~~~~~~~~   !!!!!!!   ~~~~~~~~~

Якщо інь (їнь) на кшталт зовнішнього — то ян внутрішній; не бур'ян і ян!

Всяк, оселя — стіни, стеля; як оселя, є й поріг, собі в оберіг, нЕчисті по ріг: ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня!!

Осінь в сіни, сінь ув інь, а там... — ось і ян осіян!!!