чому?

Дмитрий Жушман
чому ж така не осяжна любов моя,
моя країна..

чому ж піснями льються мої сльози,
Україно!?

чому не згадую я батька свого?!
чому?

чому я згадую свою любо в віршах Шевченка?

чому люблю українську мову?
чому?