Вальс

Татьяна Бевз
Ось, запрошує донька на вальс!
Вальс прощання з дитячими днями,
де бродили босоніж з дощами,
у веселках купались не раз.

Вальс, дивний вальс, він пливе над землею,
розливається сміхом дитини моєї.
Зігріває серця щирістю почуття
і нашіптує Радість... радощі майбуття.

Ми з тобою неначе у кокон сповиті
від першого подиху, першої миті.
Потримаю долоні ріднесенькі, серцем зігріті,
віддаю, відпускаю тебе до єдиного в світі...

Вальс, білий вальс, він крилатий як мрія,
він підносить до неба, кружляє, радіє.
Обіймає серця щирістю почуття,
надихає Кохання на красиве сімейне життя.

Скільки з мамою слів ми сказали в цей день:
привітань, побажання добра і любові!
Прошу Долю і Янгола бути назавжди з тобою,
а матуся навчить колискових співати пісень.

Вальс, вічний вальс, він летить, він лунає,
зараз і тут долі дві у єдину сплітає.
Вашу дорогу широку підкажуть серця
проголошує Щастя... щастя довгі літа.

Надихає Кохання — кохання
і нашіптує Радість — радість, 
проголошує Щастя — щастя довгі літа!


Фото з інтернету