Невже...

Лилия Булла
Невже нема причин, щоб усміхнутись?
Чому у серці хмарність і дощі?
Ніколи час не зможе повернутись,
Життя прекрасне, - поясни душі.

Потрібно  просто жити і радіти
Без марень,без ілюзій,просто так,-
Сміятись щиро,мріяти,любити,
І щастя шлях освітить,як  маяк.
© Лілія Булла