Ну, де ти, весно, забарилась?

Клавдия Дмитрив
Ну ,де ти, весно, забарилась,
Чом не спішиш до нас прийти?
Чи може десь ти зупинилась
І шлях не можеш віднайти?

Ну,де ти, весно, забарилась?
Природа вже давно не спить.
Чи у дорозі ти втомилась
Й присіла трішки відпочить?

Ну, де ти, весно, забарилась
Дзвінка, весела й гомінка?
Зима давно від нас вступилась,
Й давно розмерзлася ріка.

Ну, де ти, весно, забарилась?
З котрого боку виглядать?
Земля води уже напилась.
Й тебе готова зустрічать.

Ну, де ти весно, забарилась?
Вже чимскоріш до нас прийди,
Щоб дітвора повеселилась.
І заквітчалися сади!

02.03.2019 р.