Масляна прийшла!

Михаил Тарасенко 4
Масляна прийшла!

Ось завітала масляна до нас,  прийшла
Нам Весну-красуню принесла
Люди, їжте на здоров'я сонячні млинці!
Люди дорогенькі, всі ви молодці!

Хай Зима сувора відійде на рік!
І в спогадах залишиться на вік!
Хай прийде красунечка-Весна!
Яблуневий цвітом вся красна

Щиро всіх я з масляною вітаю!
Здоров'я, щастя, радості бажаю!
Нам хай світить золотеньке сонечко!
Віршики пишу, дивлячись у віконечко

Млинці смачні їж, веселись, гуляй!
Ще трішечки, Весна іде, ти знай!
З вдячністю ти проведи Зиму
Чарівну зустрічай свою Весну!