ОЧI

Валентина Тараненко
Про все, завжди, розкажуть очі,
як не приховуй в почуттях…
Життя свій настрій нашепоче,
все відобразиться в очах…

Життя минуле – мов вітрила,
новий відтінок кожен рік,
та Божа воля так створила, -
незмінні очі, продовж вік.

В очах завжди Душі сумління,
лише уважно подивись…
Не кожен має те уміння,
лише Любов, той має хист.

Загляне в очі – небайдужість,
на все, в них відповідь знайде.
В очах життя вiдверта повiсть…
до серця наживо впаде…