Родительская Вселенская поминальная суббота...

Михаил Тарасенко 4
Батьківська субота...

Михаил Тарасенко

Відчуваю, що у Царстві Божому, на Небесах
Живуть душі грішні, споріднені зі мною
Там Божий Світ, Райські Сади, така краса
За Білим Світом нашим, за межою

Батьків моїх рідненьких на Світі Божому нема
Від болю і печалі душу грішну рве пітьма
Вони вже там, у Царстві, у Небеснім, їх не повернути
Ми у скорботі вічній за батьками, як же бути?

Мені й тобі не стерти з пам'яті рідну Матусю
За Мамочку ріднесеньку я завжди молюся
Боже, упокой в Небеснім Царстві грішну душу
А я на Білім Світі, жити далі мушу

Батечку рідненькому я молитви читаю
Він в Небеснім Царстві чує, бачить все і відчуває
Хай Господь Всемилостивий йому гріхи прощає
Ворота Раю у Небеснім Царстві відворяє

За Матусею рідненькою і Татом, я завжди у скорботі
Незалежно вдома я сьогодні, а чи на роботі
Вічна пам'ять! Вічна пам'ять! Вічна пам'ять Їм!
До скончання віку, Вічна пам'ять! Батькам моїм...

Господи, дай мені все життя, до останнього зітхання
Тільки на Тебе, милосердний Боже, я маю сподівання
Вовік не переставати пам'ятати про моїх батьків
Про них Тобі молитися я буду, усе як Ти хотів

Відпусти прошу, провини їхні вільні, і не вільні
Які колись, ще при житті батьки вчинили словом, ділом
Свідомо, не свідомо за життя свого, тут на землі
Помилуй Боже, душі грішні батьків моїх, але не бренне тіло

Нема вже поруч в мене,  а ні Батька, а ні Мами
Господи, віддай Ти Їм Своєю милістю, Небесними благами
Мені шкода, велика втрата, Їх нема вже з нами
Боже, у Небеснім Царстві, Ти обігрій Своїми Світла променями

Молю Тебе Боже, скорботу за батьками заспокой
Батьки породили, виховали мене, Їх Ти у Небеснім Царстві упокой
Прошу не карай вічною карою, Божих рабів Твоїх
Для мене, тут на землі, батьків ріднесеньких моїх

Боже, вірш я написав, а може цим я завинив
Якби ж душею грішною своєю все я розумів
Заради спасіння грішних душ батьків моїх, Весни
Господи Боже, пробач мені рабу Твоєму, Спаси і Сохрани!

Батьки мої, хай у Небеснім Царстві спочивають
Люблю я Їх, адже вони це знають
Інколи батьки приходять до мене, в мої сни
Господи, прости Ганну і Бориса, Спаси і Сохрани!

Запалю сьогодні я свічку, Святу молитву прочитаю
В пам'ятну батьківську суботу
Пом'яну моїх ріднесеньких батьків, я Їх не забуваю
Проявлю свою Любов я до своїх батьків, турботу

Вічна пам'ять! Вічна пам'ять! Вічна пам'ять!