НЕ. ЛjНУйСЯ!

Валентина Вересоцкая
Силу волі хлопчик має.                Ліжко вранці прибирає.                Швидко ість.Чистить зуби.                Не кривляє мамі губи.                Міцний він,завзятий!                Так пишається ним тато!                Хлопці з ним товаришують.                Беруть приклад.Не дратують!                Розвивай силу волі!                Знадобиться в твоій долі!                Маму слухай.Не цурайся!                У житті не зазнавайся!                Хочеш бути сильним!                Загартованим і спритним!                Фізкультурою займайся!                Не лінуйся!Не розслабляйся!