Къал къачуна рахамир

Гасанова Гюзеля
Квез и ч1аван хийирар!
Лезги ч1алан векилар!
Къал къачуна рахамир,
Я винени жув кьамир.
Рик1ин чим це вахариз,
Куь багърийриз, дустариз.
Сада лагьай гаф фирай
Паталлайдан туьтуьнай
Гьуьрмет ая виридаз -
Салам ч1ехи-гъвеч1идаз...