Перлинки

Лариса Галиченко
Дитинство безтурботне у зелені дібров
І теплі рукавички, як мамина любов,
Джерельною водою вмивається весна
І квітне на світанку лілея запашна…
Біжить мала дитинка  з хустинкою в руці
І сонячний промінчик стрибає на щоці,
Усміхнені веснянки він їй подарував,
Замріяне дівчатко то Бог поцілував.
Розсипались перлинки по білому листку
І сонце засвітилось у кожному рядку,
Бринить роса на квітці й шепочеться трава,
В мереживо чарівне звиваються слова.
Хай доля веселкою світ розмалює,
Натхнення на вірші й поеми дарує
І стелить під ноги доріжку червону.
Так зорі зійшлись і сплелися в корону.