Ширин яр

Джульета Омарова
1-куплет
Яр, вун атана
Са малаик хьиз,
На шадвални бахт гъана,
Яр, зи умуьрдиз.
Гьиссерин ялав
Яр, чи я зурба.
Ша агата вун патав-
Ваз за рик1 гуда.
Припев
Ашкъидин ялав-
Рик1ин симерал,
Ширин яр зи багьа
Хуьда гъилерал.(2р.)
2-куплет
Ша, яр, гъил гице -
Ачухда сирер.
Лап мягькемдиз зи рик1е
Гьатна ви вилер.
Ви темен ширин,
Дердерин дава.
Т1ал ая на зи секин,
Зи нефес, гьава.